Notice: wp_deregister_script je neispravno pozvan. Skripte i stilovi ne bi trebali biti registrirani ili upotrebljavani do wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, ili login_enqueue_scripts kuka (hooks). Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.3.0.) in /home/demode_admin/designdistrict.hr/wp-includes/functions.php on line 5167

Notice: wp_register_script je neispravno pozvan. Skripte i stilovi ne bi trebali biti registrirani ili upotrebljavani do wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, ili login_enqueue_scripts kuka (hooks). Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.3.0.) in /home/demode_admin/designdistrict.hr/wp-includes/functions.php on line 5167

Notice: wp_enqueue_script je neispravno pozvan. Skripte i stilovi ne bi trebali biti registrirani ili upotrebljavani do wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, ili login_enqueue_scripts kuka (hooks). Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.3.0.) in /home/demode_admin/designdistrict.hr/wp-includes/functions.php on line 5167
Kuhinja bez smeća – Design District Zagreb
Mobile menu button
Design District Zagreb logo
 

Kuhinja bez smeća

 
 


15/06/2018, 18:00 - 19:00

Lokacija: Trg žrtava fašizma 3 (Bella Forma)

Programski partner: Bella Forma
Voditeljica radionice: Stela Kordić
Partner: Špeceraj

Svake godine bacamo veliku količinu hrane, što ostavlja i velike posljedice po naš okoliš. Na radionici “Kuhinja bez smeća/ Waste-free kitchen” govorit će se o pravilnom skladištenju namirnica i smanjenju količine otpada u kućanstvu. Polaznici radionice će zajedno pripremiti nekoliko nutritivnih, bogatih međuobroka od sastojaka koji se najčešće smatraju otpadom - poput lišća mrkve, stabljike blitve ili lišća cikle. Radionica će trajati 60 min. Minimalni broj sudionika je 4, a maksimalni 10, a za sudjelovanje nije potrebno kulinarsko predznanje. Stela Kordić, magistra nutricionizma, stalno se dodatno educira na različitim seminarima i radionicama iz područja nutricionizma. Trenutno priprema vlastiti projekt koji povezuje njene dvije ljubavi, poljoprivredu i znanost o hrani. Prijave na program@designdistrict.hr